Fotovergelijk, vind de beste prijzen! Vergelijk de prijs voor het afdrukken van uw foto's!
Een origineel schilderij aan je eigen muur, druk dan een schitterende foto af op een aluminium ondergrond. De verschillende formaten en het strakke uiterlijk van een foto afdruk op aluminium, maakt het een echte eye catcher.

Foto op aluminium afdrukken

Foto op aluminium afdrukken vergelijken?


Voer bij het formaat het aantal foto's in dat je wilt afdrukken en vind de scherpste prijzen voor jouw foto.
 1. Formaat Aantal
 2. Help Button - aantal producten

Hier gaat u naar de uitgebreide prijscalculator naar de foto afdruk vergelijker
Fotoalbum nodig? Ga naar de Fotoalbum calculator naar de fotoalbum afdruk vergelijker

Foto op Aluminium nieuws

Het laatste nieuws omtrent foto op aluminium afdrukken. Hier vind u alle informatie omtrent foto's op foto op aluminium. Dit kunnen acties en/of kortingen zijn, maar uiteraard ook updates omtrent prijzen en nieuwe ideeen of aanbieders. Vergeet je niet in te schrijven voor onze Nieuwsbrief of RSS feed.

 

 

Foto afdrukken op Aluminium

Doordat je jouw foto afdrukt op een aluminium plaat (ook wel Dibond genoemd), krijgt je foto een bijzondere uitstraling. Je foto op aluminium oogt strak en tijdsloos.

Wat is aluminium

Aluminium als ondergrond heeft het voordeel dat deze volledig vlak en dun is. Ook vervormt de plaat niet door warmte, kou, droog of vocht op de plek waar je de foto op aluminium ophangt. Perfect om als duurzaam product op te hangen in je eigen huis. De opbouw van de dibond afdruk bestaat uit twee aluminium platen met een harde kunststof laag/kern er tussen in

Type afwerking foto op Aluminium

er zijn verschillende soorten van afwerking van je foto op een aluminium plaat. De basis bewerking van het drukken is vaak hetzelfde, het verschil zit hem in de afwerking. Welke verschillende soorten afwerkingen van je foto op aluminium zijn er:
 • Geborsteld aluminium - mat
  Deze afwerking wordt voorzien van een matte, transparante afwerking. Het aluminium blijft (licht) zichtbaar door de foto heen. Je zit het als achtergrond. Hierdoor krijgt je foto een ruwe, meer levendig effect.
 • Geborsteld aluminium - hoogglans
  Hetzelfde als de matte afwerking, alleen nu wordt de foto en het aluminium meer glanzend gemaakt. Je blijft nog steeds de aluminium plaat als achtergrond zien.
 • Wit aluminium - mat
  De aluminium plaat wordt nu voorzien van een witte, matte afwerking. Hiermee zie je de aluminium achtergrond plaat niet meer, alleen de foto. Hiermee krijg je een helder effect van de foto afdruk.
 • Wit aluminium - hoogglans
  Een strakke afwerking van de foto's door deze te laten glanzen. Net zoals de matte afwerkingen, zie je de aluminium achtergrond niet meer.

Het advies van Fotovergelijk.nl:

 • Lees de ervaringen van andere gebruikers.
  Deze geven u informatie over de kwaliteit van de afdrukken op aluminium en de eventuele software welke wordt gebruikt;
 • bereken via de calculator voor foto op aluminium afdrukken waar het in uw persoonlijke situatie de beste optie om het product te bestellen;
 • Bepaal of de foto er levendig of juist ruw eruit moet komen te zien;
 • Vraag een eventueel sample aan, als u een groot aantal producten wilt bestellen.

Staat u er als aanbieder niet tussen of zijn uw gegevens niet juist? Neem dan contact met ons op en geef de juiste informatie door, zodat u er goed bij komt te staan!