Fotovergelijk, vind de beste prijzen! Vergelijk de prijs voor het afdrukken van uw foto's!
Een foto afdruk op hout is origineel. Je geeft een stoere uiterlijk aan je woonkamer met een houten foto afdruk.

Foto op hout afdrukken

Foto op hout afdrukken vergelijken?


Voer bij het formaat het aantal foto's in dat je wilt afdrukken en vind de scherpste prijzen voor jouw foto.
 1. Formaat Aantal
 2. Help Button - aantal producten

Hier gaat u naar de uitgebreide prijscalculator naar de foto afdruk vergelijker
Fotoalbum nodig? Ga naar de Fotoalbum calculator naar de fotoalbum afdruk vergelijker

Foto op hout nieuws

Het laatste nieuws omtrent foto op hout afdrukken. Hier vind u alle informatie omtrent foto's op foto op hout. Dit kunnen acties en/of kortingen zijn, maar uiteraard ook updates omtrent prijzen en nieuwe ideeen of aanbieders. Vergeet je niet in te schrijven voor onze Nieuwsbrief of RSS feed.

 • 23/12 - We hebben de ervaring van Lorre bij Printxtra.nl voor foto op hout geplaatst. Lorre, hartelijk dank voor je ervaring.

 

 

Foto afdrukken op Hout

Een afdruk maken op een houten ondergrond is de laatste trend binnen de fotografie wereld. Doordat hout een natuurlijk product is, lijkt twee afdrukken nooit op elkaar. Hierdoor is iedere afdruk een uniek product.

Wat is een afdruk op hout

Doordat de foto direct op de houten ondergrond wordt afgedrukt zie je de nerf van het hout licht door je foto heen. Dit zorgt voor de unieke afdruk. Tegelijk geeft het een stoere en robuuste uitstraling aan je afdruk op hout.

Welke houtsoorten worden er gebuikt?

Omdat het een natuurlijk product is en ieder zijn eigen voorkeur heeft zijn er verschillende mogelijkheden qua ondergrond. Niet alle aanbieders bieden dezelfde ondergronden aan en de mogelijkheden zijn enorm. Hieronder een aantal keuzes, maar absoluut niet alle varianten:
 • Vurenhout
  Door de structuur van dit type hout en de lichte kleur komen je fotos afdrukken echt to leven.
 • Steigerhout
  Dit type hout zorgt voor een stoere afdruk. De ondergrond is iets ruiger en past daardoor perfect in een landelijk of stoer interieur.
 • Ayoushout
  Dit is een luxere houtsoort en dat zie je ook in je foto afdruk. Doordat het hout minder nerven en knoesten heeft is de ondergrond glad. Hiermeer krijg je een hele strakke foto afdruk op je houten ondergrond.
 • Multiplex
  Multiplex is opgebouwd uit verschillende lagen geperst hout. Hierdoor zie je geen naden tussen je foto, daar het vlak hout uit een stuk komt. Wil je een foto op hout, maar wel een goedkopere optie, dan is multiplex jouw keuze.

Het advies van Fotovergelijk.nl:

 • Lees de ervaringen van andere gebruikers.
  Deze geven u informatie over de kwaliteit van de afdrukken op aluminium en de eventuele software welke wordt gebruikt;
 • bereken via de calculator voor foto op hout afdrukken waar het in uw persoonlijke situatie de beste optie om het product te bestellen;
 • Bepaal of de foto er levendig of juist ruw eruit moet komen te zien;
 • Vraag een eventueel sample aan, als u een groot aantal producten wilt bestellen.

Staat u er als aanbieder niet tussen of zijn uw gegevens niet juist? Neem dan contact met ons op en geef de juiste informatie door, zodat u er goed bij komt te staan!