Fotovergelijk, vind de beste prijzen! Vergelijk de prijs voor het afdrukken van uw foto's!

Actiecode/Kortingscode op Fotovergelijk.nl

Fotovergelijk.nl verzameld de actiecodes en kortingscodes van alle aanbieders die op de site staan. Deze actiecode en kortingscodes worden verwerkt in de vergelijking voor foto afdrukken en canvas afdrukken.

Deze codes kun je bij je bestelling invullen en geven je leuke kortingen en extra's. Fotovergelijk zoekt hiervoor het internet af bij de verschillende aanbieders van online foto afdrukken. Zo zorgt Fotovergelijk.nl ervoor dat de site up-to-date is met alle acties en kortingen.

 

Hoe de Actie- en Kortingscodes te gebruiken

Als u gebruik wilt maken van een actiecode en/of kortingscode kunt u de volgende stappen uitvoeren:

Vergelijkingstool


Gebruik de calculator (fotoafdrukken, fotoalbums of canvas afdrukken) om de prijs van uw aantal afdrukken te berekenen. Bij de berekening wordt al rekening gehouden met de actiekortingen.
Bij de details ziet u welke acties gelden bij de aanbieder van uw keuze (zie afbeelding).

 

Overzicht acties/kortingscode

Alternatief kunt u op onze actiepagina (fotoafdrukken of canvas afdrukken) kijken voor alle aanbiedingen.

Bij beide mogelijkheden kunt u de code kopieren door door deze te selecteren en de toetsen 'Ctrl' en 'c' tegelijk ingedrukt te houden. Als u hierna uw bestelling plaatst bij de desbetreffende aanbieder kunt u deze code in het daarvoor bestemde vlak op de site plakken door 'Ctrl' en 'v' ingedrukt te houden. Na het invullen wordt de code direct verwerkt bij uw bestelling en ziet u de korting op uw scherm.

Voobeeld van een actiecode invoerveld bij Pixum

De onderstaande afbeelding laat een voorbeeld zien van hoe een actiecode/kortingscode wordt toegepast bij deze aanbieder (voorbeeld is van de website van Pixum)